С торта благодарят на медиците в кардиоотделението на МБАЛ-Гоце Делчев

С торта в ръка близки на излекуван пациент благодариха на медиците в отделението по кардиология и инвазивна хирургия в МБАЛ “Иван Скендеров” в Гоце Делчев.

Тортата е тематична, на нея са изобразени лекарска престилка, термометър и стетоскоп. С шоколадова глазура е изписано посланието: “Медицината е не само професия, а призвание за хора с големи сърца”.

“Изказвам възхита и благодарност на целия екип на новото отделение по кардиология. За човечността, професионализма, за компетентната и своевременна помощ на доктор Димитров и неговия екип към баща ми. Бъдете здрави!”, сподели родственицата на пациента, трогнала целия персонал с красивия жест.

Припомняме, че отделението по кардиология и инвазивна хирургия отвори врати в началото на месец април. Това стана факт благодарение на премиера Бойко Борисов, здравния министър Костадин Ангелов, кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и дарители от четири общини.

Отделението е изключително модерно и приема за изследване и лечение сърдечно болни пациенти, независимо от тежестта на състоянието и усложненията. Работи се по всички кардиологични клинични пътеки на НЗОК.

В него работи екип от УМБАЛ “Св. Екатерина”: д-р Кръстев, д-р Димитров и д-р Юрук, която е специализантка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене