Неврокопският фотограф Павел Хаджиев: 14 ден вече минава откакто ме повали и мен проклетият Ковид!

Коварната болест не подмина и един от най – добрите оператори и фотографи в страната Павел Хаджиев от Гоце Делчев. Днес той съобщи, че се възтановява от коронавирусната инфекция. Ето какво написа Хаджиев в социалните мрежи :

“ 14 ден вече минава откакто ме повали и мен проклетият Ковид. Не съм с тежка форма не съм и с лека мога да го определя като средна “гадост”.Никога през живота си не съм изпил толкова хапове и продължавам,но днес реших да пиша понеже от тази сутрин се чувствам доста по свеж.

Изкам да благодаря на семейството ми за грижите и на всички приятели а те не са никак малко които всеки ден ме подкрепяха и звъняха и продължават да го правят това ми даваше още повече сили.И огромно Благодаря на моя личен лекар доктор Иван Стоев който не ме остави нито ден без надзор и въпреки състоянието което бях се грижеше отблизо за мене.Въстановяването продължава надявам се скоро вече да се виждаме на живо.Незнам къкви съвети да давам но пожелавам Бог да ви пази!При симптоми се лекувайте не чакайте последния момент!Обичам ви!“

Топ Преса от сърце му желае бързо възтановяване и много здраве и успехи след това!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене