БРУТАЛНО: Непълнолетни момчета се гаврят сексуално с малолетен

Заснели извращенията и се хвалили с блудството

Брутална сексуална гавра с насилие между деца рзследва Районната прокуратура в Бургас. Поредният случай е станал преди броени дни в гориста местност край квартал „Банево“. Жертвата е дете, а насилниците – две непълнолетни момчета от квартала.

На 30-ти март следобяд двамата гамени примамили съседчето си и му предложили да се позабавляват. Обикаляли безцелно близо час квартала, след което се отправили към близката гориста местност. Там двамата тийнейджъри завлекли детето в храстите и започнали жестоко да издевателстват и да се гаврят с него. Според непотвърдена от разследващите информация, хулиганите са извършили блудствени действия с ненпълнолетното момче, като използвали джобно ножче, бутилка и други предмети. Нечовешките изстъпления били заснети от извършителите на видеоклип в телефоните им, който още същия ден те показали на връстниците си.

Пострадалото дете е станало обект на подигравки в квартала и е изпаднало в шок от преживяното.

Местни жители, които видели клипа са потресени от бруталното насилие. Те твърдят, че насиленото момче е добро и тихо. Гамените и друг път са го тормозили, а то се опитвало да спечели благоразположението им по всякакъв начин. Информация за грозните сцени заснети на видео достигнала бързо и до полицейски служител, който още на 5-ти април подал сигнал в Районната прокуратура. От държавното обвинение съобщиха, че още същият ден по случая е образувано досъдебното производство. „В спешен порядък разследването по досъдебното производство е възложено на екип от следователи. Провеждат се активни действия по разследване, включително разпити на пострадалото лице и свидетели, оглед, назначени са и експертизи. Две непълнолетни лица, вероятни извършители на престъплението, са настанени в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица към ОД на МВР – Бургас за срок от 30 дни.

Досъдебното производство е взето на специален надзор от Апелативна прокуратура – Бургас. Предстои анализ на събраните доказателства и привличане към наказателна отговорност на извършителите, както и преценка за вземане на адекватни мерки за неотклонение спрямо тях“, съобщиха от бургаската прокуратура.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене