Частно висше училище – Колеж по туризъм – гр. Благоевград удължава срока за записване до 15 октомври

ъъйъйъ

ЧВУ – КОЛЕЖ ПО ТУРИЗЪМ – гр. БЛАГОЕВГРАД
Частно висше училище – Колеж по туризъм – гр. Благоевград е основан на 16.10.2003г. с решение от XXXΙX Народно събрание на Република България на основание чл. 9, ал. 2, т. 1 от Закона за висшето образование.
Акредитиран на 06.12.2012г. ( протокол № 26 ) от Акредитационния съвет на НАОА. Осъществява се обучение по следните специалности:
1. „Организация и управление на туристическото обслужване”;
2. „Организация и управление на хотели и ресторанти”;
3. „Бизнес администрация ”.
НОВА СПЕЦИАЛНОСТ:
4. „Туристическа анимация и екскурзоводство” – една от най-търсените в
страната и чужбина в областта на туризма.
В колежа студентите получават:
• образователно – квалификационна степен „професионален бакалавър” ,съгласно
чл. 42, ал. 1, буква „а” от Закона за висшето образование.
• европейска ориентираност на подготовката с участие на български и чуждестранни гост професори, летни практики и частично обучение в Гърция, Македония,Турция, Кипър , Полша.
Над 40% от завършилите образованието си в колежа продължават да се обучават в магистърски програми във висшите училища в България. Дългогодишният договор за сътрудничество с ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград позволява на нашите професионални бакалавъри да учат и завършат магистратура и в един от най- престижните университети в страната и чужбина.
Колежът има високо международно признание и авторитет, изразяващо се в научно сътрудничество с университетите от Украйна, Македония , Сърбия и Полша. Дипломите получени от Частно висше училище – Колеж по туризъм се признават във всички страни от Европейския съюз, както и в страните-членки на Европейското образователно пространство Швейцария, Норвегия, Исландия, Хърватия, Турция.
• Колежът по туризъм е действителен член на БАХА – Балкански алианз на хотелиерската асоциация и БХРА – Българска хотелиеро – ресторантьорска асоциация.
ПРИЕМ ПО ДОКУМЕНТИ! СРОКЪТ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЕ УДЪЛЖАВА ДО 15 ОКТОМВРИ 2014г.
КОНТАКТИ:
Гр. Благоевград 2700, ул. „ Брегалница ”№ 2 ( бивше І-во Основно училище )
Тел./факс: + 359 73 835 626;
е-mail: cotur@abv.bg,
WEB: www.cotur.org

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене