Ексклузивно! Кандидатът за народен представител Никола Джингаров пред Топ Преса: Гласувайте за ПП ГЕРБ с №28 / 109 за да продължи пътят на стабилност, по който вървим днес

 

Г-н Джингаров, защо приехте да се кандидатирате за народен представител?

 

  • Аз съм втори мандат общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Гоце Делчев. Знанията, опитът, спечелените битки и каузи в полза на обществеността на Гоце Делчев ми дават увереност, че мога да бъда още по – полезен и да отговоря на очакванията на своите съграждани и избиратели.

В това виждам ролята на народния представител, който познавайки нуждите, очакванията, проблемите на хората от своя роден край, ще търси още по-ефективни начини за тяхното решаване, но през централната власт.

 

На какво залагате в предизборната кампания, за да успеете?

 

  • В ПП ГЕРБ винаги сме залагали на честна и позитивна кампания. Срещам се с хората очи в очи. Разяснявам им нашите политики и приоритети. Изслушвам техните проблеми. Хубаво е и ме топли това, че много от тях ми благодарят за помощта и решителните действия на Общинските съветници от ПП ГЕРБ за преодоляването на кризата в Общинска болница „Иван Скендеров“. Не са забравили и финансирането, което осигури правителството на г – н Борисов за закупуване на съвременна медицинска апаратура – ангиографски апарат  на стойност 600 000, както и отпуснатите 1 800 000 лв. за преоборудване и ремонт на отделението по рентгенология.

 

Какви ще бъдат Вашите приоритети, ако бъдете избран за народен представител в 45 парламент на Република България?

 

  • В работата ми като народен представител, моят първи приоритет ще бъде повишаване качеството на здравеопазването в регион Гоце Делчев. Ще работя за възстановяване на Кръвна банка в Общинска болница „Иван Скендеров“. Хората заслужават това. Пътуването до Благоевград за кръводаряване, както и за други процедури, свързани с трансфузионната хематология, трябва да престане. Това е неоправдан разход на средства, сили и дори здраве.

Много е важно хората да упражнят правото си на глас на 4 април за да изберем следващия парламент и излъчим стабилно правителство. Аз лично ще работя в областта на образованието, каквато е моята квалификация, и в областта на здравеопазването – където има нужда от незабавни действия.

 

 

  • Гласувайте за ПП ГЕРБ и СДС, защото…….?

 

  • Гласувайте за ПП ГЕРБ с №28 / 109 за да продължи пътят на стабилност, по който вървим днес. Гласувайте за отбора на ПП ГЕРБ – СДС за да продължат инвестициите в инфраструктурата на страната, в образованието, за да продължи ръстът на доходите и пенсиите, за да има стабилна и предвидима среда за бизнеса и инвестициите. И не на последно място – гласувайте за нас, защото можем и резултатите са видими за всички.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене