Букмейкърите пуснаха депозити чрез СМС

За пръв път в България два онлайн букмейкъра пуснаха опции за депозит чрез СМС в своите онлайн платформи. Това са брандовете на Winbet и Palms Bet, които сключиха договор с мобилния оператор А1 и предложиха на клиентите си да депозират в своите игрални сметки посредством използването на мобилен телефон. Какво представлява депозит със СМС, можете да прочетете по-долу в статията ни, която посветихме на новия метод за депозиране.

Как се прави депозит чрез СМС в сайтовете за залози?

Ако играете в Winbet или Palms Bet, можете да захраните игралната си сметка, стига да сте абонати на А1. Двата букмейкъра са пуснали опция за депозит от 10, 20 или 30 лева, които ще бъдат удържани от месечната Ви сметка за мобилни услуги към дадения оператор.

Играчът трябва да има регистрация в сайтовете за залози, а след това да влезе в методите им за депозит и да селектира опцията А1. В нов прозорец ще се появи възможност за избор на сума от 10, 20 и 30 лева, както и поле, в което да въведете номера на мобилен телефон. На този номер ще бъде изпратен СМС с код, който трябва да се впише в обособеното за него място

Депозитите посредством SMS се отразяват на момента в игралната Ви сметка, за да можете да играете веднага. В сайта на Winbet има и предвиден бонус за извършване на депозити чрез СМС. Офертата е 250% до 250 лева за онлайн казино с използване на промо кода C2020.

Какви са плюсовете и минусите на депозит чрез мобилен телефон?

Най-големият плюс е, че не Ви се налага да имате пари в дебитната карта или банковата сметка, за да вкарате пари в сайта за залагания. Просто натискате бутона за депозит с А1 и избирате сума, която ще се прехвърли при Вас в реално време. Другото предимство е, че депозирате от всяка точка на България, без значение къде точно се намирате.

Недостатък е, че може да се депозират до 30 лева. Този лимит е наложен, за да не се харчат много пари за хазарт. Все пак обаче има играчи, които предпочитат да заредят сметката си с по-висока сума. Това също може да претърпи промени с времето, като остава да видим какво ще се случи.

Кои други онлайн букмейкъри предлагат SMS депозити?

В началото на март, 2021 г. само Winbet и Palms Bet предлагат СМС депозити. Останалите лицензирани сайтове за залози – Bwin, Efbet и Bet365 не предвидили такъв начин за депозиране, но това може да се случи в бъдеще време. Разбира се, би било хубаво, ако останалите мобилни оператори – Telenor и Vivacom, се присъединят към бетинг сайтовете, тъй като на този етап само и единствено A1 е предложил услугите си на хазартните компании.

В обобщение

Депозитите в сайтовете за залози станаха факт. Играчите вече могат да използват мобилния си телефон, за да заредят своята сметка при онлайн букмейкърите или поне при някои от тях. Тази новина може би ще зарадва немалка част от залагащите и не е случайно, че я споделихме с тях в тази статия. Сега остава да Ви пожелаем успех и стискаме палци той да дойде по-бързо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене