Със съдействието на Стефан Апостолов! Спешен център – Симитли ще бъде първият в България със система Embrace warmer

Голямо дарение получи днес Спешен център – Симитли, благодарение на кандидатът за народен представител Стефан Апостолов и писателката Десислава Николова. Със събраните средства от продажбата на книгата й  „Щастлива и красива бременност като моята” и с лични средства на Стефан Апостолов е закупена система Embrace warmer, предназначена за използване в линейка при транспорт от един болничен сектор към друг. Всъщност Симитли е първата община в България, която ще се сдобива с такава система!

В профила си във „Фейсбук” кандидатът за народен представител написа, че апаратурата осигурява на бебетата продължително поддържане на топлина в първите минути и часове след раждането. Състои се от отоплител, отоплителна подложка и специализирана завивка за многократна употреба. Дарението включва също пулсоксиметър за бебета и преносим триканален електрокардиограф за деца и възрастни.С осигуряването на тази жизненоважна апаратура, се надяваме да улесним работата на медиците и да им помогнем във вземането на адекватни и навременни решения за най-малките пациенти”, допълва Стефан Апостолов.

Той подчертава, че за него инвестициите в децата, които са бъдещето на Община Симитли и цяла България, са приоритетни.  Затова и за в бъдеще, ако отново ми гласувате доверие, ще продължавам да дарявам половината от своята заплата на двойки за Ин витро процедури, както й за семейства, които се опитват да имат дете чрез донорство.

За да ме подкрепите на 4 април трябва да гласувате с номер 28 в бюлетина, след което да отбележите в кръгчето моят преференциален номер 122!!!”, казва още той.

Припомняме, че Стефан Апостолов се бори за втори мандат народен представител. Той е част от листата на ПП ГЕРБ, но не е партиен член, а е от гражданската квота. Целта на кандидатът за народен представител е да има възможността да работи в полза на Община Симитли и цяла Благоевградска област, затова на парламентарните избори следващата неделя за пореден път трябва да докажем, че сме много и сме силни, защото Стефан Апостолов спазва своите обещания!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене