МАРИН ЛЬО ПЕН КЪМ МАРЕШКИ: ВОЛЯ Е АЛТЕРНАТИВАТА

Марешки получи силна подкрепа от Франция

 

Най-одобряваният политик във Франция-  г-жа Марин Льо Пен, изпрати специална видео-честитка на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки. Днес той празнува своя рожден ден.

 

„Скъпи Веселин, по време на срещите ни разбрах колко силно сте свързан  с България. Начело на партия ВОЛЯ Вие водихте, водите и днес благородна битка –да защитите при всякакви обстоятелства интересите на българския народ. Вашите сънародници ще отидат да гласуват на 4 април, за да обновят парламента. Тези избори са особено важни. В София, както и в Париж, откъдето Ви изпращам това послание, навсякъде защитата на суверенитета на нациите е фундаментален залог – срещу обезпокоителните отклонения на глобализацията и икономическия и обществен безпорядък, които те предизвикват и срещу които Европейският съюз е безпомощен.

Вие, без никакво съмнение, сте най-способни да бъдете сериозна алтернатива за преодоляване на предизвикателствата, които очакват България. Впрочем аз съм сигурна, че Вашите сънародници ще подновят и ще засилят тази подкрепа и това доверие, които Ви дадоха на предишните парламентарни избори.

Изпращам на ВОЛЯ пожелания за успех на 4 април. Възползвам се от случая да Ви пожелая, скъпи Веселин, щастливо посрещане на рождения ден!”, казва Марин льо Пен в нейната видео-честитка.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене