Един от най-успелите ни плувци с подкрепа за Стоян Стоев, кандидат за народен представител

Световният шампион Петър Стойчев застана зад идеята на кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС Стоян Стоев за създаване на Инициативен комитет за изграждане на закрит плувен басейн в Сандански. Само ден след като инициативата бе публично обявена, един от най-успелите ни плувци записа видео, с което се обяви в нейна подкрепа.

 

“Поздравявам Стоян Стоев за иницативата. Плувците на Сандански показаха, че са на световно ниво и заслужават да имат басейн, който да позволява тяхната подготовка целогодишно“, казва Петър Стойчев във видеото. „Самият аз съм минал през този град и съм тренирал на съществуващата база. Затова и съм убеден колко нужно е това“, казва още световния шампион и поздравява всички свои приятели и колеги от курортния град.

 

Припомняме, че вчера след среща между кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС Стоян Стоев и представители на плувните клубове в Сандански бе лансирана идеята за създаване на Инициативен комитет за изграждане на закрит плувен басейн. Това е една дългогодишна мечта на спортистите и жителите на Сандански. Според Стоян Стоев постигнатите успехи през последните години са основание това да бъде национален приоритет. Включването на едно от най-големите имена в плуването към тази кауза потвърждава, че инициативата има потенциал да получи внимание на национално ниво.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене