ОБЩИНА САНДАНСКИ ПОСТАВИ ДВА ПАРКОМАТА ЗА „СИНЯ ЗОНА“!

Иновативни, съвременни, бързи и удобни начини за плащане на паркиране в „Синя зона“ въвежда община Сандански от днес.

Община Сандански е първата в югозапада, която вече монтира два паркомата за „Синя зона“ в града. Паркоматите се намират на ул. „Васил Кънчев“ и кръстовището на ул. „Места“ с ул. „Борис Сарафов“. Машините имат редица предимства, сред които възможност за бързо и навременно плащане на „Синя зона“ и удобен за потребителя интерфейс за множество функции за отчитане и работа.

Паркинг автоматът позволява на паркиращия да избере от предварително програмирания автомат времетраенето на престоя си, да заплати престоя си и да получи разпечатан билет. Системата е изцяло дигитализирана и не се налага поставянето на талона зад предното стъкло на таблото на автомобила.

След първия час потребителят можа да си заплати паркирането поминутно.

Паркинг автоматът има възможност да приема следните видове плащания:

  • С монети;
  • Опция с предплатени карти, която ще бъде активирана на по-късен етап.

От началото на месец април, „Синя зона“ в Сандански може да се заплаща и в търговската мрежа. Обектите, в които може да заплатите почасово паркиране, ще бъдат обозначени със специални стикери, така че хората да бъдат иформирани кои са. Всички обекти ще бъдат снабдени със специални устройства, с които да извършват тази дейност.

Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене