Георги Динев: Нашата визитка са резултатите от свършената работа. Работа с постигнати конкретни резултати!

✅ Изгражда се кръгово кръстовище край тържището на с. Кърналово.
След години обсъждане, срещи и разговори, в които пряко участвах, днес отчитаме началото на строителните дейности за изграждане на кръгово кръстовище край село Кърналово. В съседство на обекта, който се реконструира, функционират три земеделски борси, дърводелски цех и много други обекти – производствени и търговски. Затова беше изключително важно да успеем да си свършим работата по начин, който да гарантира безопасното преминаване в този участък. Пътят е третокласна републиканска мрежа и беше задължително съгласуването на идеята за кръгово движение именно с Агенция „Пътна инфраструктура“ и МРРБ. Кръговото кръстовище ще бъде по-функционално и ще предполага отбиване на скоростта от преминаващите моторни превозни средства. Ще бъде безопасно и за работещите в този район. Радвам се, че днес няма да има затруднения и за обходен маршрут до завършване на кръстовището.
✅ През 2017 г. правителството на ПП ГЕРБ направи поредната важна инвестиция в община Петрич – нов асфалт и ремонт на прилежаща инфраструктура на пътя Старчево – Първомай. Сега той ще може да се използва от тежкотоварните камиони, пътуващи към ГКПП „Златарево“, както и от живущите в селата от подножието на Огражден.
✅ Приключва работата и по напълно новия път, водещ към археологически обект „Античен град Хераклея Синтика“. Той е важен сегмент за развитието на туризма, тъй като обектът добива все по-голяма популярност.
Най-мащабните проучвания се извършват през последните години с подкрепата на държавата. Така всеобхватно ще продължим да работим, защото има свързаност между всички сфери на обществения живот и само дългосрочната преценка води до резултати! Инвестициите в община Петрич разкриват и новите възможности за развитие на района.
Нашата визитка са резултатите от свършената работа.
Работа с постигнати конкретни резултати!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене