До една година започва изграждането на физкултурен салон към 1-во основно училище в Сандански

Изграждането на нов физкултурен салон в I ОУ „Св. Климент Охридски“ ще бъде финансирано от бюджета на Министерството на младежта и спорта. Това не е предизборен ангажимент, а конкретен проект, по който вече се работи. Това подчерта общинският координатор на ГЕРБ в Сандански и кандидат за народен представител Стоян Стоев по време на среща с хора живеещи на ул. „Пейо Яворов“ и в централната част на града.

„За всички нас трябва да има една основна цел – да създадем повече предпоставки родителите да искат да отгледат децата си в Сандански, а когато пораснат те да изберат да останат тук“, подчерта Стоян Стоев. По думите му затова и създаването на повече възможности за масов спорт е от ключово значение. „Преди по-малко от месец в Сандански бе министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Помолих го заедно да посетим най-старото училище в града ни и да види при какви условия спортуват повече от 400 деца. Само час след тази среща министър Кралев гарантира, че от бюджета се отпуска целево финансиране за изграждане на нов физкултурен салон“, каза още кандидатът на Сандански.

 

Според него в тези дни трябва да се говори по-малко за намерения и повече за конкретни резултати. „Лично аз се ангажирам с няколко конкретни приоритета, а когато говоря за проектите, което предстои да се случат, то значи има осигурено финансиране и работата е стартирала“, подчерта Стоев.

 

По време на срещата той отчете и част от работата му през последната година и половина като общински координатор на ГЕРБ и общински съветник. Сред постигнатите резултати са осигурено финансиране за булевард Европа от 4 млн. лв., финансиране от още 4 млн. лв. за ремонт на пътя Катунци – Златолист, над 900 хил. лв. за спиране на свлачищни процеси в с. Левуново, както и осигурено финансиране от бюджета за подмяна на водопроводната мрежа на с. Катунци и изграждане на нов физкултурен салон на I ОУ „Св. Климент Охридски“. „Сигурен съм, че ако имаме реално представителство в Народното събрание и мнозинство в управлението, тези резултати ще бъдат още по-големи през следващите 4 години“, подчерта Стоян Стоев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене