Владимир Миленков: Да си върнем България, както си върнахме „Росенец“ – след 11 дни с бюлетина № 11

Кандидатът на „Демократична България“ Владимир Миленков призова избирателите, да гласуват с бюлетина № 11, като припомни, че до изборния ден остават точно 11 дни.

„Остават 11 дни до деня, в който трябва да отидем до изборните урни. 11 не е просто число за нас, то не е просто номерът на „Демократична България „ в интегралната бюлетина. Помните ли датата 11-и юли 2020 г.? Денят, в който видяхме как се отвоюва държава – педя по педя, плаж по плаж. Росенец беше началото, следва продължение и то зависи от всички нас, от тези, които ще отидат до урните.  След 11 дни, с бюлетина номер 11, за да си върнем държавата!“, написа Миленков в социалната мрежа.

Той припомни още, че акцията на „Росенец“ от миналата година е показателна за това, че „Демократична България“ може и знае как да върне държавата на хората, подобно на плажа.

Върховният административен съд определи в началото на този месец, че ивицата трябва незабавно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Така окончателно акцията на Христо Иванов от миналото лято се увенча с успех и стана пример за това, че когато има воля и желание, нещата в държавата могат да се случат по правилния начин, обоснова се Владимир Миленков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене