Хороскоп за 24 март! Прекрасен ден за три зодии

ОВЕН

Доста объркани са Овните днес и имате основание да не се доверявате на другите. За някои една от причините за това състояние е предстоящ брак, а при други – път в чужбина. Не се изключва и съчетаването на двете причини. Действително е оправдано подозрението ви спрямо личности, с които контактувате.

ТЕЛЕЦ

Сряда е чудесен ден за Телците. На солидни позиции сте и можете да имате доста ефективни резултати в дейността, стига да не се поддавате на любовни емоции. Внимавайте и с парите си днес, защото не сте застраховани от измами. На работното място ще имате добър ден.

РАК

Доста задълбочен е финансовият проблем за Раците в сряда. Забавя се и получаването на неочаквани пари. Това действително е изнервящо, но ако се поддадете на емоциите си в службата, ще си причините големи неприятности. Овладявайте се и бъдете резервирани в общуването с околните. Не се предоверявайте, защото ще сгрешите.

ЛЪВ

В сряда Лъвовете са оптимисти и в много случаи имате право, но повечето от вас се държат съвсем неангажирано към предстоящите им дела. Вероятно разчитате на извоювани предимства и на опитността, която притежавате, но не е изключено да се провалите. Ако делата ви са свързвани с пътуване, рискът се увеличава още повече.

ДЕВА

За Девите сряда е успешна. Работете сами по всичко, с което възнамерявате днес да се заемете, защото именно по този начин е гарантиран успехът ви. Бизнесмените едва ли ще успеят да разрешат финансов проблем, защото парите, които очакват, все още не са пристигнали. Някои от вас ще бъдат разочаровани по повод известие от служебен характер.

ВЕЗНИ

Като работен ден сряда е доста спокойна за Везните. На преден план изпъква изявата на работниците в областта на науката и изкуството. Поради професионални ангажименти мнозина от вас ще пътуват в страната или в чужбина. Реализацията не е сигурна, освен че никак не е изключено да се самозаблуждавате относно придобивките.

СКОРПИОН

Скорпионите имат тежка сряда. За едни от вас е лош работен ден, през който, въпреки че ще работите неотлъчно, постиженията ви ще бъдат скромни. Вероятно трябва да смените подхода. При някои има злоупотреба с материалните средства, които са ви поверени, и се опитвате да прикривате действията си. Незабавно поправете грешката.

СТРЕЛЕЦ

Немарливи и разпилени са Стрелците днес и мнозина сериозно ще се замислят каква причина да намерят, за да не отидат на работа. В някои случаи това намерение е продиктувано от желанието за парични придобивки и такава реализация е напълно възможна днес. За някои се налага пътуване, при което ще осъществите намеренията си. Напрегнат ден за мъжете, чиято професия е свързана с пътуване.

КОЗИРОГ

Сряда ви изправя пред служебни изпитания, които се изразяват в съперничество с колеги. Вие добре умеете да доказвате качествата си и не е необходимо чрез конфронтация да защитавате позициите си. По подобен начин стоят нещата и в личния живот за мнозина от Козирог. В интимните отношения се забелязва опит за надмощие от страна половинката ви. Бъдете снизходителни към тях, това са само дребни шеги.

ВОДОЛЕЙ

Противоречиви са Водолеите в сряда, защото хем искат да са полезни на другите, хем се опитват да хитруват. Но вие не сте от този тип хора, на които се отдава лесно да се държат като измамници. Едва ли ще можете да прокарате подобен подход. Днешния ден е добре да посветите изцяло на професионалните си задължения. Не се разпилявайте във вършене на неща, които не са в преките ви задължения.

РИБИ

В сряда за Рибите съществуват неприятни влияния, които ви създават повишено напрежение. Други от вас са доста разсеяни и работата им е лишена от предварително осмисляне. За да постигнете професионален успех, е хубаво да действате по познатия ви начин. Част от представителите на знака са се насочили към парични придобивки, които очакват отдавна. Днес ще ги получите. Проявете повече дипломатичност при преговори с бизнес партньори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене