Хороскоп 25 февруари: Две зодии ще минат през ада

Неделя е спокоен ден за Овните, а Раците да обърнат по-голямо внимание на партньорствата си

Овен

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Работата Ви днес до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Близнаци

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес Близнаците са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

В неделя за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Везни

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

В неделя за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Важен ден за печалба. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Днешният ден ще е силно активен. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Водолей

Неделя ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днес определено не Ви е ден за харчене. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене