Пощата в кв. Струмско се превръща в супермаркет!

Poshta_Strumsko

На вниманието на Николина Ангелкова и Станислав Дочев!

Миналата седмица Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова назначи за главен изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Станислав Дочев. Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество. Заемал е поста заместник-изпълнителен директор на Български пощи.
Жители на благоевградския квартал Струмско, питат: Знае ли Станислав Дочев, че пощата в кв. Струмско се превръща в супермаркет?
В редакцията на Топ Преса, бяха изпратени снимки на които се вижда, че в пощата се продават чорапи, прах за пране и омекотител, шампоани,паста за зъби и кремове… Разследване на Топ Преса установи, че това е стара практика. През 2012 година пощенските служители във всички пощенски станции в област Враца официално търгуват с храна за дребен и едър рогат добитък, според Дора Цветкова, PR-ът на пресцентъра на централата на „Български пощи“ – София. Според нея, няма нищо незаконно. Фирмата „Български пощи ЕАД“ има право да извършва търговска дейност.
Но според хората е грозно. Младежи предлагат и други интересни алтернативи. Щом на пощите им се налага да се борят с кризата с продажба на разни неща, то по добре нощно време да вземат да организират вечерни партита. Втория етаж на пощата в Струмско е идеална за това. Помещението е голямо и неизползваемо, а в квартала нямаме дискотека. Споделят тийнейджъри.

Poshta_Strumsko-4 Poshta_Strumsko-3 Poshta_Strumsko-2

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене