Ексклузивно! Ресторантьорът Иван Ежков от Г. Делчев бесен: Еее мама му…

“Както и да го погледнеш… и огледашш…. Няма по Тъпо… Просто… Некадърно…Ялово… Бездарно…. Корумпирано…Нагло…Рекетьорко… ОТМЪСТИТЕЛНО…РЕВАНШИСТКО… Зависимо…Дразнещо… Изнервещо… Гадно…Проклето УПРАВЛЕНИЕ от сегашното… С Нищо… ама с Нищо… не са в полза на нормалният… обикновен Човечец… Гръмки Обещания… биене в гърдите… Манипулиране на Хората…. Лъжиии… Измами… Корупция… Ей това Сте Мамка вИИИИ… И ако и тоя път не Ви премахнем един път завинаги от политическата картата на Майка България… значи, цял един живот ще си носим прокаженият Кръст… и всички несгоди, които са вАША запазена марка… Вреднииии СТЕЕЕЕЕЕЕ.. ХОРА.. РАЗБЕРЕТЕ ГООООО…”

Това написа в социалните мрежи ресторантьорът Иван Ежков от Гоце Делчев управител на комплекс “Боже име” в Балдево и клуб ресторанти “Ванита” в Гоце Делчев.

През профила си в социалните мрежи, той алармира всички хора да подкрепят протеста, срещу готвения Локдаун и новите мерки срещу Ковид.

Топ Преса напомня, че собствениците на заведения отново се готвят за протести против подготвяното ново затваряне на техните обекти.

Емил Коларов от Сдружението на заведенията заяви, че с бранша не са обсъждани нито новите ограничения, нито възможностите за компенсации при евентуално затваряне.

„При всички случаи няма да го приемем толкова мирно, както беше досега и както правихме концерти и т.н. Явно не разбраха, че бяхме доста добронамерени, но това друг път няма да се повтори“, закани се той.

Коларов подчерта, че поредното затваряне на заведенията ще остави без работа не само собствениците и персонала, но и свързаните фирми – доставчици, поддръжка и охрана.

По негови думи регионалните рестрикции означават липса на мерки за подкрепа.

„Сега искат да ни затворят локално, както го направиха миналата година – да не затвори министърът на здравеопазването, да затворят местните РЗИ-та, за да не можем ние да не получаваме нищо“, обобщи Коларов.

Вчера държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обяви, че вероятно от понеделник отново ще бъде въведен национален локдаун.

Бизнесмен направи от запуснато училище хотел - България - Стандарт Нюз

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене