Гоцеделчевецът Б. Анзов, арестуван в Москва! Режисирал атрактивен спектакъл, за да се обясни в любов на говорителката на руското външно министерство

Гоцеделчевецът Борис Анзов, кореспондент на “ Медия Мост България“  бе задържан от Московската полиция, заедно с още трима души пред сградата на руското външно министерство. Групата била  облечена в кавказки национални носии и носели играчки-оръжия., а един от тях бил и с кон. Целта на  спектакъла  била, Анзов да се обясни в любов и предложи брак на говорителката на министерството Мария Захирова, в която бил влюбен.

В полицейското управление Анзов обяснил, че е дошъл в сградата на външното министерство, за да направи предложение на Мария Захарова. Срещу него е съставен административен протокол   Административния кодекс на Руската федерация (дребно хулиганство) с административна глоба от 500 рубли. Оръжията-играчки са иззети.

Кореспондентът на „Медия Мост България“ Борис Анзов и Мария Захарова се познават отдавна. Нашенецът редовно присъства на брифингите за пресата, които тя изнася. Анзов многократно даряваше Захарова, включително собственоръчно нарисувана картина и    българска национална носия, в която тя  се снима.. Борис Анзов е син на бизнесмена от Гоце Делчев Кирил Анзов, който от години има бизнес с Русия, собственик на Боулинг Корона в Благоевград, както и на обявената в несъстоятелност фирма „Симпролит“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене