Екшън! Побой и грабеж в Сандански, ченгетата на крак

Около 03:00 часа на 15.03.2021 г. в РУ-Сандански е получен сигнал за физическа саморазправа между мъже в района на ул. „Свобода“ в Сандански. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че е пострадал 36-годишен от Сандански, който е съобщил, че в резултат на побоя има наранявания на главата и му е отнета текстилна чанта с газов пистолет.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, като съпричастни към извършеното деяние са задържани трима мъже на 19, 21 и 25 години от Сандански.Чантата е намерена и иззета.По случая е образувано досъдебно производство.

На 13.03.2021 г. в 12:18 часа от ФСМП-Сандански е получено съобщение за постъпило за оказване на медицинска помощ лице, което е пострадало в резултат на нанесен побой. От работещите по случая полицейски служители е установено, че пострадалият е 36-годишен от с. Склаве, който заявил, че му е нанесен побой в землището на с. Ласкарево. Като съпричастен към извършеното деяние е задържан 23-годишен от с. Склаве.

В резултат на инцидента пострадалият е получил кръвонасядания по главата и фрактура на лакътната кост и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Работата продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене