Росен Желзков пред Топ Преса: ГЕРБ изпълнихме всичко което бяхме гарантирали през отиващият си мандат

В отиващият си успешен мандат изпълнихме всичко което бяхме гарантирали, някои неща значително по-добре от колкото се очакваше от нашите опоненти и от нас самите.

Това каза днес в късният следобед в цеха за бутилиране на минерална вода „Пирин спринг“ в Гоце Делчев, министърът на транспорта и кандидат за народен представител, Росен Желязков.

Той бе на предизборна обиколка в гоцеделчевски район придружен от актива на общинското ръководство на ПП ГЕРБ и кандидатът за народен представител от Гоце Делчев, Никола Джингаров. Министър Желязков се срещна и разговаря с управата на две високо технологични предприятия в града и с актива на ГЕРБ в с. Огняново, община Гърмен както и със симпатизанти на ПП ГЕРБ.

В Огняново, кандидатът за депутат в следващото Народно събрание, Росен Желязков съобщи, че след около 10 ден започва дългоочакваният ремонт на пътя Огняново – Господинци за което са осигурени 18 милиона лв. Новината бе посрещната с радостни аплодисменти. Той посочи и приоритетите на ПП ГЕРБ за работа на партията в предстоящия мандат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене