Росен Желязков: Вярвайте на действия, а не на обещания

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков се срещна с автоинструктури от Петрич. Те запознаха Росен Желязков с трудностите, които срещат в работата си. Обсъдиха промените в Наредба 37, които се правят с цел по-доброто обучение и безопасността на движение по пътищата . „Вярвайте на действия, а не на обещания“, категоричен беше Желязков. Автоинструкторите отчетоха, че в лицето на Росен Желязков винаги са срещали чуваемост и разбиране на техните проблеми. Да работят спокойно,а курсистите да получават добро обучение, като по този начин се гарантира пътната безопасност.

„Всичко, което правим, е да съхраним здравето на хората и в същото време да запазим бизнеса. Упрекват ни в колебание. Това не е колебание, а управление на здравната криза и на икономическите последици от нея на дневна база”, коментира водачът на листата по повод въпроси поставени от присъстващите.

Кандидатът за народен представител от Петрич Георги Динев заяви, че ГЕРБ е партия, която изпълнява своите ангажименти. Той бе категоричен, че в отиващия си успешен мандат ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов са изпълнили всичко, което е било заложено.

„Нашата партия е предвидима, приемствена в политиките си, в устойчивостта на намеренията, в своя ясен проевропейски профил. Правилният избор за България е №28 в бюлетината на предстоящите избори“, каза областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андей Новаков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене