Мустафа Карадайъ от Глоджево: Нашата програма за ускорено икономическо развитие на страната ще даде възможност за  достойно бъдеще на нашите деца в нашата Родина

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Глоджево, област Русе за да представи листата на ДПС за Русе, чиито водач е Бюрхан Абазов.

Тези избори са най-важните след 89г за това трябва да направим своя избор, заяви Мустафа Карадайъ пред събралите се хора в Глоджево. Той бе категоричен „на тези избори или оставяме държавата без цел, без посока, без приоритети, без програма за управление,  да продължава да пада по всички показатели, по инерция към дъното и да завещаем на нашите деца милиарди дългове и гурбет за препитание или обратното. С номер 9 избираме Движението за права и свободи, приоритетите ни са ясни от 5 години ги повтаряме, а те и от миналата година са приоритетите на ЕС. Имаме програмата за ускорено икономическо развитие на страната, за да има  достойно бъдеще за нашите деца, нашите внуци в нашата Родина. Това е изборът, който трябва да направим“, призова Карадайъ.

Евродепутатът Атидже Вели разясни на хората, че „миналата година Европа избра своята посока с диалог, институциите на ЕС заедно с политическите партии на ЕС седнаха на една маса и определиха посоката на Европа. ДПС кани от години политическите парии за да се определи посоката на България и никой не се седна на тази програма. ДПС има конкретна програма има и конкретни приоритети“, каза евродепутата Вели.

Тя направи сравнение на ЕС с влакова композиция и заяви  „Ако приемем, че ЕС е една влакова композиция и България е последния вагон на този влак и сме на дъното на всички класации. То ако не направим промяната на тези избори, толкова големи ще станат различията ни с ЕС, че ще ни се откъсне вагона, убедено заяви Вели. Евродепутатът призова  „да бъдем разумни и да мислим за бъдещето си. Ние като млади хора искаме да работим и  живеем в България, при нашите родители и програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС ще даде тази възможност”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене