Шок и гняв в Скопие: Забелязаха българското знаме в клипа на представителя им за Евровизия ВИДЕО

Родният трибагреник се вижда на стената в къща от клипа на песента на Васил Гарванлиев „Here i stand“на песента на Васил Гарванлиев

Музикалният  журналист и телевизионен водещ Зоран Василевски, известен на обществото в Северна Македония като Зоки Фачи, се смята за човек, който винаги открито казва какво мисли, пише media.mk.

https://youtu.be/HbXczPgRI7Y

По време на негови предавания всички известни македонски общественици са били под наблюдение, предимно поп музиканти, певци, водещи и модели.

Вчера той забелязал интересна подробност в музикален клип на представителя на съседката ни за Евровизия 2021 г. Васил Гарванлиев, която със сигурност ще разбуни македонската общественост.

А именно, на стената в къща от клип от песента на Гарванлиев „Here i stand“ има окачено българско знаме.

Малко след това той публикува друга „история“, където разказа за уговорено интервю и интересен въпрос, на който така и не получил отговор.

Васил Гарванлиев от Струмица с песента Here I stand ще представя Северна Македония на тазгодишното издание на „Евровизия“ в Ротердам. В клипа може да се забележи българския трибагреник, но никъде във видеото не се разбира, че става въпрос за изпълнител от Северна Македония, съобщава с възмущение скопското електронно издание MakPress.

Във видеото, на един от кадрите, който трае около пет секунди, на фона на Васил Гарванлиев се появяват цветовете на българското знаме, тоест бяло, зелено и червено, поставени вертикално на стената.

В същото време обаче в нито един момент от видеото не може да се разбере, че става въпрос за изпълнител от Северна Македония, независимо че идеята на конкурса е да популяризира отделните европейски страни.

Автор на музиката и текста е самият Васил, а аранжиментът и продукцията са дело на Борче Кузмановски и Давор Йордановски. Музиката към песента е записана в студио „Феймс“ в Скопие, с оркестър на живо, с диригент Олег Кондратенко.

Превод: БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене