Обръщение на кандидатът за народен представител от БСП за България – Богдан Боцев!

Скъпи приятели, колеги, съпартийци,
От днес започва поредната предизборна кампания, в която ще бъдат дадени много обещания, ще се чуят много популистки думи, ще бъдат изречени дори неистини. Вярвам, че след толкова много избори, ние, българите, вече добре можем да различаваме истината от лъжата. Тези избори ще бъдат исторически, защото могат да донесат промяна. В дните на кампания, които ни предстоят е добре всеки един от нас да се запита какво иска за своето бъдеще – дали да продължим живота си както досега или да го променим с ново управление с грижа за хората.
От днес до 4 април, аз и моите колеги от листата на „БСП за България“ в Благоевградска област, ще се опитаме да ви убедим защо сме по-добрият избор от всички останали.
През изминалите 4 години в Народното събрание направих всичко по силите си, за да бъда максимално полезен на хората в Благоевградска област. Вярвам, че през следващия мандат заедно ще направим много повече за доброто на нашия край. Ако виждате в мое лице вашият представител в Парламента, подкрепете ме на 4 април.
✔️4 БСП за България
✔️105 преференция

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене