Хороскоп за 3 март

ОВЕН
Денят е напрегнат, но препоръката е да се въздържате от конфликти, особено с мъжете, от които сте зависими по някакъв начин. Възможно е да сте натоварени с повече работа, но може да разчитате на дамска подкрепа. Сряда е благоприятна за финанси, контакти и пътуване.

ТЕЛЕЦ
Сряда ще ви сблъска с неприятности и спънки, но по отношение на личните дела имате подкрепа на близка жена. Внимавайте да не допускате грешки в работата си, денят е доста напрегнат за професионалните дела. Освободете се от мрачни мисли, задава се хубава промяна, мислете позитивно.

БЛИЗНАЦИ
Предвижда се успешен ден, но в професионално отношение не се подвеждайте по обещания, а вземете нещата в свои ръце. Действайте без колебания – решително и бързо. Не е изключено за някои да се наложи спешно пътуване. Наблегнете на контактите с приятели в края на деня.

РАК
Ползотворен и успешен ден, но за мнозина се свързва с притеснения от професионално естество. Нищо чудно да става дума за ново предприятие, за което се изисква изчерпателна осведоменост от ваша страна. Пазете се от допускане на грешки. Сряда е много хубава за срещи с приятели.

ЛЪВ
Проблемите ви днес са повече от лично естество, но ще намерите разрешение на някои чрез съдействие от страна на близките и приятелите. Не е изключена финансова подкрепа от жена. Контактите ви се характеризират с изгодно за работата ви запознанство. Ще получите приятни вести.

ДЕВА
Очертават се доста задачи днес, но поне относно уреждане на имуществени дела или наследство успехът ви е гарантиран. Не сте предпазени от финансови проблеми, внимавайте да не допускате грешки с пари. Сряда отчита качествени трансформации в живота ви, очаквайте неочакваното.

ВЕЗНИ
Сряда се свързва с делови трудности и притеснения. Изискват се повече усърдие и прилежност в работата. Важно е да сте бързи с решенията и категорично да отстоявате мнението си. За някои се налага спешно пътуване, а други ще имат интересно запознанство. Изгодни възможности и в любовта.

СКОРПИОН
Денят фиксира проблеми за вас днес, но ако внимавате в общуването и не пътувате, ще си спестите допълнителни неприятности. Не се подвеждайте по чужди обещания, може да разчитате на подкрепа от близка жена или приятелка. Финансов успех от ново предприятие с нови възможности.

СТРЕЛЕЦ
Ще ви върви в нови начинания. Дори да се чувствате потиснати и необщителни, насочете вниманието си към контактите. Ще ви помогнат в работата, възможно е някой да ви зарадва с подарък. Съдействие от близка жена, приятелка или колежка може би ще ви помогне да се справите със задачите си за деня в службата. Погрижете се за хората около вас.

КОЗИРОГ
Очертават се доста ангажименти, необходимо е да действате равномерно и да разрешавате задачите си една по една. Денят е благоприятен за контакти и уреждане на финансови дела. Ще получите новини, ще имате изгодно запознанство. Хубави трансформации по отношение на работата. Отнася се до ново предложение, което ще повиши социалния ви статус.

ВОДОЛЕЙ
Освободете се от лоши мисли и неприятни предчувствия, сряда се очертава ползотворна. В личните дела изпъква хубава промяна, възможно е дори неочаквано да постигнете желания успех днес. За някои приятелска връзка се трансформира в любовна връзка – внимавайте обаче да не преминете чертата на добрия тон или злоупотребите с даденото ви доверие.

РИБИ
Изясняват се важни за вас фактори, влияещи както върху личния живот, така и относно деловото ви развитие. В много случаи ще се наложи да бъдете решителни и категорични и да действате бързо. Сряда е благоприятна за нови начинания. Не са изключени някои спънки, но те са временни. Ще преминете с лекота днес препятствието, което са поставили ваши зложелатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене