Росен Георгиев влиза уверено в битката за следващо Народно събрание

Областният координатор на НФСБ в Пиринско – Росен Георгиев, се впуска в надпреварата за следващото Народно събрание. Бившият кмет на благоевградското село Дъбрава е част от листата на Патриотична коалиция НФСБ-Воля. Той е на четвърто място в кандидатдепутатската листа и е амбициран да покаже силен резултат.

„По никакъв начин не се притеснявам от отредената ми позиция, тъй като избирателите имат последната дума. Пожелавам успешна кампания на всички политически партии и кандидати. Нека тя да бъда повлияна изцяло от интереса на гражданите“, коментира Росен Георгиев.

Той призова своите съграждани да не се притесняват да дават идеи за развитието на Благоевград и региона, да не се притесняват да изискват и да критикуват.

„Ако искате да участвате реално и на терен в борбата за връщане на Благоевград на картата на проспериращите райони в страната, ние ще ви дадем тази възможност. Приемаме нови и свежи идеи, които ще популяризираме, както и градивна критика…Всичко едва сега започва“, допълни Георгиев.

Партийният офис се намира в сградата на Областно пътно управление в Благоевград на ул. „Тодор Александров“ 21, етаж 4. Отворен е с нормално работно време от 8:30 до 17:30, а много често и след това.

Иначе депутатската листа на Патриотична коалиция НФСБ-Воля се води от Елена Ангелинина, която е от Банско и представител на партията на Веселин Марешки. Втори е Георги Шопов, който е банкер в Благоевград, трети е бизнесменът Красимир Станков, а четвъртото място е за Росен Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене