Скандал! И Обществен съвет Благоевград скочи на Румен Томов! Вижте защо са разочаровани!

Току що общественичката Люси Манова публикува във фейсбук: След коментари сред наши съмишленици, Обществен съвет -Благоевград отправя въпрос към г-н Томов: Защо г-н Томов, се бавите с оставката на бившия зам.-кмет от екипа „Камбитов“ Иво Николов, който преназначихте преди провеждане на конкурс и сега е директор на „Местни данъци и такси“?

Възмутени сме от безочието на новата кметска управа, а и от самия Иво Николов, който е редно сам да напусне престижния пост, тъй като е получавал незаконно финансови бонуси от общинската фирма „Благоевград инвест“. Не се ли срамува от колегите и подчинените си служители? Според данни от направената ревизия в Общината, възложена лично от Вас, г-н Томов, е видно, че Иво Николов е получил 35 600 лева от общинското дружество над златата си.

Защо на обществен линч поставихте така смело само зам.-кметицата Христина Шопова и правистката Антоанета Методиева, получили по 50 600 лева, а мълчите за Иво Николов, който продължава да е в Общината и да диктува финансовите правила? От дружеството за строителен надзор, парични премии са получили още сестрата на Христина Шопова- Татяна Борисова, началникът на счетоводителите Стояна Иванова, както и началникът на „Човешки ресурси“ Елена Трампова. Те са се облажили незаконно със суми от 3000 до 15 000 лева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене