Топ Преса към личният ПР на кмета Румен Томов – Злата Ризова: Толкова ли си зле финансово, че се продаде да служиш на шайка пенсионери?

Добре бе, Злата толкова ли си зле финансово, че се продаде да служиш на шайка пенсионери с много сериозни проблеми? Пише пост един от редакторите на Топ Преса във фейсбук и допълва:
“ Толкова ли не можа да си намериш една авторитетна, нормална, доходна работа? Ти самата осъзнаваш ли, че си главен санитар в една клиника за душевно болни егоцентрици с много сериозно раздвоение на личността от които вземаш по 2000 лева на месец да им бършеш … знаеш какво. Кой те подлъга да продадеш интересите и на малкото хора, които ти вярваха и наистина си мислеха наивни, че се бориш безкористно за Благоевград, макар да си по произход от петричките села. Осъзнаваш ли че ти си едно от лицата на това некадърно и позорно управление на общината, редом с “рейнджър” като Георги Марков, например. Това ли ти е нивото? Да това ти е нивото и то се намира на кота нула. Иначе казано – на дъното! „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене