Петокласниците Даниел Ламбин и София Макриева от Първо ОУ в Гоце Делчев ще представят школото си на регионално състезание по правопис на английски език Spelling Bee 2021

С голяма радост обявяваме учениците, които ще представят нашето Първо ОУ „Св. Св.“ Кирил и Методий“ в Гоце Делчев  на регионалното състезание  на 27 март, 2021 в гр. Благоевград. Това са:

Първо място: Даниел Ламбин  5“б“ клас

Второ място: София Макриева 5“в“ клас

Благодарим на прекрасните диктори – Виктория Танчева, Константина Костова и Радост Герова от 7 „в „клас, съобшиха от ръководството на  елитното гоцеделчевско училище .

Вчера  се проведе училищният кръг от тазгодишното национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee 2021.

Това е първият етап от надпреварата, който се провежда в 164  училища в цялата страна. В него тази година ще участват над 3000 ученици, които са се готвили усилено в продължение на няколко месеца. Класиралите се на първо и второ място ще представят училищата си на регионалните състезания в 8 града в страната. А най-добрите 30 ученици ще участват в националния финал на 24 април 2021 в гр. София, където ще се определи Spelling Bee шампионът на България.

Поздравления и успех на победителите!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене