Халил Летифов повежда листата на ДПС в Пиринско! Елхан Кълков утрърден на второ място!

Ясен е водачът на листата за народни представители на ДПС в Пиринския край. Това е депутатът и зам.-председател на партията Халил Летифов. Той получи номаниции от всички общински структури в Пиринско. И има единодушната подкрепа на членовете на ДПС в региона, на второ мядсто както писа Топ Преса е досегашният народен представител Елхан Кълков, който получил висока оценка за работата си.  Халил Летифов е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Политикът е от Казанлък, стана депутат в сегашното народно събрание от Старозагорския избирателен район.

Роден е на 16 април 1979 г. в Смолян. Възпитаник на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където е завършил „Стопанско управление“. Има магистратура по „Психология на управлението“. Женен, с двама сина. С четири мандата като областен председател на ПП ДПС – Стара Загора, преди това е председател на Младежкото ДПС. Бивш зам.-председател на Общински съвет – Казанлък. Народен представител и в 42-то НС.

„Все още се реди листата след първото място. Радваме се, че Летифов ще води нашата листа, той много благ и добър човек, с много опит в политиката. Родом е от Доспатския край. Конкуренцията за местата в листата ни е огромна, много млади и амбициозни хора, както и опитни политици са в битка за кандидат-депутати”, споделиха активисти от ДПС в Пиринския край.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене