Д-р Балабанов собственик на естетичен център „Д-р Балабанов“: Стремежът към съвършенство съвсем не ни е непознат!

Д-р Балабанов, вече имате много доволни клиенти от Venus Viva  с какво най-често комбинирате процедурата и кога?

– Разполагаме с най-модерната технология в света на медицинската естетика. Целта ни е продуктът, кой то предлагаме, да бъде съвършен. Искам да затворим кръга – да предлагаме абсолютно всичко в сферата на медицинската естетика – от инвазивни процедури с дермални филъри до ефикасни неинвазивни процедури. След лятото клиентите ни търсят, за да премахнат всички поражения, нанесени от слънцето, и не само. Най-често комбинираме мезотерапия с нанофракцио-нална радиочестота, каквато е Venus Viva. В нашия център работим с няколко вида мезотерапия – избира ме подходящата в зависимост от възрастта и кожа та на клиента. Резултатите от всяка мезотерапия са поразителни. Резултатите стават все по-видими с всеки изминал ден. Необходимо е да минат около 28 дни, за да може да се направи втора процедура. Пред почитаме този вид комбинация на инвазивна и неинвазивна процедура, тъй като мезотерапията хидратира идеално, а нанофракционалната радиочестота работи в пъти по-добре върху добре хидратирана кожа.

Болезнена ли е процедурата и колко процедури са необходими за максимален ефект?

– Преди мезотерапията и третирането с Venus Viva терапевтите ни винаги нанасят обезболяващ крем в продължение на 20 мин. Процедурата с Venus Viva е безболезнена благодарение на иновативната технология на бавното проникване на импулса, което намалява болката значително. Може да се усеща леко затопляне и боцкане, но то е търпимо и не носи дискомфорт на пациентите ни. Броят на процедурите при всеки пациент е различен, но обикновено препоръчваме по 3 мезотерапии и 3 процедури с Venus Viva за максимален ефект. Разбира се, понякога процедурите могат да бъдат и повече в зависи-мост от състоянието на кожата на пациента.

Колко дълбоко в кожата се въздейства?

– Апарата въвежда електрически импулси в кожата на дълбочина 0.5 мм . Това позволява да достигнем до дълбоките слоеве, където въздействаме процесите на колаген и еластин и регенерация на кожата отвътре навън т.е. премахваме отгоре старата кожа и образуваме нова. Това е единствения радиочестотен апарат, който работи на такава дълбочина. След 28 до 32 дни се синтезират нови влакна и тогава резултата е най – забележим.

При какви неестетични кожни проблеми е най-ефективна комбинацията между двете процедури?

Комбинацията от двете процедури е много ефективна за постигане на лифтинг ефект, оформяне на контура на лицето, както има и силен антиейдж ефект. Постигат се видими резултати при третиране и заличаване на белези от акне, следоперативни или травматични белези, бръчки, стрии и за стягане на кожата.

Може ли да се използва и за подмладяващи терапии?

– Да, разбира се. С него могат да се правят процедури за ремоделиране и рисърфейсинг на лицето. Третират се финни, средни и дълбоки бръчки.

Какви други подмладяващи процедури предлагате и кои са най-търсените?

– В нашия център се занимаваме с инжекционни техники с хиалуронова киселина и ботулинов токсин. Нашите пациенти идват при нас най-често с цел уголемяване на устните и хидратация. Следващата често търсена процедура е ботокс терапията за коригиране на усмивката и бруксизъм. Оформянето на скули, лицев овал и премахването на двойната брадичка също са много популярни сред пациентите ни. От апаратните процедури най-търсени са лазерната епилация и на-нофракционалната радиочестота.

За контакти: естетичен център „Д-р Балабанов“

Благоевград, бул. „Св. Димитър Солунски“ (Спа Комплекс Бали) №20,

тел. 088 980 8590

facebook.com/hyaluron

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене