Хотелиер в Лещен краде вода от ВИК за да си прави нов СПА център?

Сигнал в редацкията на информационна агенция www.toppresa.com за незаконно ползване на вода от хотелиер в Лещен, активира разследващите ни журналисти и те тръгнаха по следите на водния бракониер. Собственик на хотелски комплекс в гърменското село сигнализира медията ни, а чрез нас всички компетентни иниституции, че нагъл тарикат с години крадял вода от техният комплекс но след като бил заловен започнал да прави същото с ВИК мрежата.

„Преди няколко месеца, установихме че „колегата“ е подкупил наш служител и незаконо е направил байпас от нашата шахта с водопроводната комуникация към своя имот. След като го хванахме и преустановихме кражбата, същия е направил нещо подобно с ВИК мрежата. До колкото знам той възнамеерява да прави СПА център в хотела си, а дебитът на вода за това му решение е слаб. Моля чрез вашата медия, да се самосезират всички институции и да проверят цялата ВИК мрежа на село Лещен…“ коментира управителят на хотела подал сигнала до нас, но отказвайки да му цитираме името за сега.

Той е на мнение че кметският наместник на селото не си върши работата като цяло. Селото има сериозни проблеми със сметоизвозването, комуникациите, развитието и пр. Същият обаче вдигал ръце, при подобни проблеми и само се оправдавал с местната власт в Гърмен. „Тогава какъв е смисъла да има кметски наместик в Лещен, след като от него не зависи нищо? Защо е назначен? Само да взема заплата ли..“ жалва се местият инвеститор.

Топ Преса се заема с темата и ще придвижи сигналът, до всички институции!!! Призоваваме всеки който може да ни помогне с информация по тази тема да се свърже с нас и да го направи. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене