Бареков предизвика с „Ледена кофа“ Борисов и Цветанов в Сандански

бареков

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков се включи в благотворителната инициатива „Ледена кофа“. Той и синът му се поляха с ледена вода в Сандански днес. Бареков обяви, че ще дари отново средства за детска градина и училището за незрящи деца в пострадалия от наводнението „Аспарухово“. Както си е редът на „Ледена кофа“, Бареков отправи и предизвикателство към избрани от него лица. „Номинирам двама от най-богатите българи – Бойко Борисов и Цветан Цветанов също като мен да помогнат финансово на бедстващия варненски квартал“, обяви той.
Бареков се заля с ледена вода заедно със сина си. По-куражлия излезе Бареков- младши, който първи се подложи на предизвикателството, а след това посочи като последовател баща си.
Лидерът на ББЦ вече дари 2000 лева от заплатата си на евродепутат за детска градина и училището за незрящи в Аспарухово, а сега съобщи, че ще им помогне отново за първия учебен ден. „На 15 септември ще се върна в пострадалия квартал и ще даря още средства на двете учебни заведения“, каза той след предизвикателството „Ледена кофа“. / Блиц /

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене