Ексклузивно! Областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин : За нас ще е чест г-н Делян Пеевски отново да е водач на листата ни!

ДПС в Пиринския край отново ще иска Делян Пеевски да е водач на листата за депутати за парламентарните избори на 4-ти април, както бе и през 2017 година. Вече са проведени заседанията на общинските структури в Якоруда и Гърмен. Там партийните членове са номинирали единодушно председателят на партията г-н Мустафа Карадайъ и г-н Делян Пеевски за кандидати за народни представители. Сред останалите номинации са тази на сегашния депутат Елхан Кълков, на председателя на младегжи ДПС-Гърмен – Ахмед Вранчев, на председателя на младежи ДПС-Якоруда – Ибрахим Карафеиз, както и на председателите на младежките структури в двете общини.

„За нас ще е част г-н Делян Пеевски отново да е водач на листата ни. Знаете колко много направи той за нашия регион в този си мандат на народен представител. Особено по време на кризата с коронавируса. Г-н Пееески бе сред най-големите дарители на техника и консумативи за болниците и общините в Пиринския край за борба с тази зараза. Вярваме, че и занапред все така ще помага на нашия регион”, коментира Ведат Хюсеин, областен лидер на ДПС.

Той уточни, че таи вечер е заседанието на ДПС-Белица, утре е на ДПС-Сатовча, в сряда е на ДПС-Гоце Делчев, а в четвъртък е на ДПС-Хаджидимово. До тази неделя, 14-и февруари, трябва да са ясни всички номинации за депутати на партията от Първи многомандателн избирателен район, каза още Ведат Хюсеин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене