Теленор продължава да си прави оглушки за качеството на връзката в Неврокопско!

След случилите се наводнения и аварии преди около месец в районите на общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, следствие проливните дъждове, качеството на мобилните услуги – мобилни връзки и мобилен интернет на компанията „Теленор“ рязко спадна на моменти до критичния минимум.

В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, валят сигнали всяка седмица, че хората плащат парите си за договорените услуги но Теленор не ги изпълнява в качеството, което беше. Топ Преса също е клиент на компанията и откровено потвърждава правотата на въпросните сигнали. При облачно и дъждовно време, качеството на предлагания мобилен интернет от „Теленор“ пада до ниво двехилядната година. Мобилната връзка също е като на радиотелефон от едно време – деветдесетте години.

Редактор на Топ Преса се обърна към един от водещите мениджъри на компанията, за област Благоевград, който сподели за всички наши читатели, че наводненията в общините Гърмен, Хаджидимово и Гоце Делчев са довери до скъсването на много магистрали с оптични кабели. Възтановяването от авериите било трудно и за това на моменти има смущения във връзките. Работило се по въпроса.

Топ  Преса отговаря – това какво ни грее? Искаме си качествената услуга, отговори „работим по въпроса“ този век не важат. Ако искат „Теленор“ да запазят клиентите си в общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча то час по скоро, трябва да възтановят старото си качество на услугата. Щото с лъжи и „мрън – мрън“ ще изгубят много клиенти и могат да бъдат сигурни, че никой няма да им влезе в положение.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене