УНИКАЛНО ВИДЕО! Гоцеделчевска музикална формация направи истински фурор в интернет със своя лайф концерт „Нашенски песни“! ГЛЕДАЙТЕ

Идеята е на фото студио „Джовани“ – Гоце Делчев. Студиото излъчва музикални изпълнения на местни оркестри и изпълнители от доста време насам. По време на тежкият локдаун през 2020 година, именно каналът на „Джовани“ правеше така, че дните на изолация да не бъдат толкова тревожни и тежки. 

Тази седмица в студиото на „Джовани“ гостуваше една сборна формация, неврокопски музиканти, които направиха невиждан фурор в интернет този уикенд. Тя се състои от стари ветерани в местната популярна и масова музика и техните приятели и ученици всички от Гоце Делчев. Инпровизирано пред зрителите на канала „Джовани“ те се нарекоха формация „Чинчири“.

Топ Преса реши да направи съпорт на това яко събитие, защото проследи от край до край концерта и няма да скрием, че останахме очаровани. Настроението което правят нашите съседи и съграждани в Гоцето удря в тавана и ви приканваме в неделната вечер да се забавляваме заедно с тях. Гледайте: 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене