1 мил. и 600 хиляди лева превежда днес Министерски съвет на Рибново за ремонт и обезопасяване на двете мръсни дерета в селото

Министър Председателят Бойко Борисов скоростно изпълни още едно от обещанията си, които даде при последното му посещение в гърменското село Рибново, пред местния кмет Мустафа Ликов.

Днес  кмета на Рибново бе извикан лично от Борисов в Министерски съвет където той получи обещаната сума от 1 милион и 600 хиляди лева за неотложните ремонти на двете дерета в селото, които от години са замърсители, и в които се източват тоалетните на жителите, които живеят покрай тях.

„Това бе един от основните и големи проблеми в Рибново и сега благодарение на отпуснатите пари от правителството ще го решим кардинално. За проблема уведомих министър председателя при неговото посещение в Рибново преди няколко седмици. Той поиска в кратък срок да изготвим проект с количествена сметка за необходимите средства и вчера бях извикан за да ги получа.  Още днес парите ще бъдат разпоредени по сметката и в най- скоро време ще имаме възможност да стартираме ремонтните дейности и канализирането на деретата с което ще отървем селото от замърсяването и миризмите на фекалии, които се носят от тях“, сподели за Топ Преса добрата новина кмета Мустафа Ликов който, благодари на Бойко Борисов от негово и от името на цялото село за бързата реакция за решаването на отколешният голям проблем в селото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене