Добрoмир Панайотов оглави Охранителната полиция в Сандански

Добрoмир Панайотов е новият началник на Охранителната полиция в Сандански. Заповедта за назначението му е разписана днес.

Досегашният, който изпълняваше тази длъжност – Андон Бакалов заминава да ръководи участъка в санданското село Катунци, а Васил Трендафилов, който беше началник в Катунци става шеф на Крененското РУ.

До рокадите се стигне след като бившият началник на полицейския участък в Кресна Стоичко Калаузки бе уволнен дисциплинарно със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в Благоевград комисар Дойчин Дойчинов. Най-тежкото наказание е наложено след дисциплинарна проверка, образувана във връзка с нарушение на Закона за движение по пътищата на полицейския началник.

През юли Калаузки е засечен от пътни полицаи, че управлява личния си автомобил “Хонда” без задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, която изтекла преди около 9 месеца, поради което бил служебно дерегистриран.

След това Кресна бе под надзора на началника на РУ-Сандански Борис Щурков, който от днес вече ще има колега в Кресна ,тъй като района е доста голям./струма/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене