Ангел Юруков от Гоце Делчев с приятели и служители боядиса безвъзмездно родилното отделение в града!

След призива на доктор Мария Герова от родилното в МБАЛ „Иван Скендеров“, за подкрепа при правенето на ремонт на отделението местният бизнесмен и управител на магазин за боя Ангел Юруков решава да помогне с каквото може. 

За отрицателно време Юруков, мобилизира свои служители и приятели и напълно безвъзмездно, за своя сметка влага и труд и материяли за да боядиса коридорите на помещенията, където са проплакали за първи път хиляди неврокопчани. „Много трудно е днешно време някой да работи в обществена полза. „Не мога да си обясня защо е така. Всички работим за пари, кой за повече, кой за по малко, но когат остава въпрос за обществени каузи, каквото сега е болницата, би било добре всеки да помогне с каквото може...“ спделя младият бизнесмен пред местната ТВ Запад.

Благодарение на доброто му сърце, днес коридорите на родилното в града са пребоядисани със специална антибактериална боя, но това не е всичко. Юруков обещава, че в момента в който може да си го позволи и като време и като ресурс, ще пребоядиса и вътрешните помощения на родилното. От свое име и от името на своите читатели Топ Преса благодари от сърце за проявеното благородство и съпричастност! Браво! Добротата е заразна, дано делото на Анегл зарази и други хора!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене