КРИБУЛСКИ ИСТЕРИИ! Развалихте им схемата! Сина на баба Юлия от Крибул: Малоумници! В болниците не умират ли хора?

Развалихте им схемата, уважаеми читатели и приятели на Топ Преса. След вчерашната ни публикация ТЪРСЯТ СЕ ШАРАНИ! “Лечителката” от Крибул пусна “лекувити” камъни за 120 лева! ГРАБИ НАРОДЕ!  

Един от редакционните ни телефони загря от Вайбър – Атака. Номерът от който ни атакуваха е 098 887 6222, същият номер, поставен под обявата за „лекувитите камъни“ от Крибул за 120 лева. По информация на Топ Преса телефонът се ползва от Иван – Ванчо Земеделски местния онбашия и син за жрицата с парицата баба Юлия. Публикуваме част от чатът ни с „народният лечител“ и „шаман“ Земеделски за бегла представа, що за човек „лекува“ хората на местността Скрибина.

Както е видно човекът е жаден за секс и си търси партьори постоянно, за съжаление в наше лице няма да намери такива. Причината за тези подсъдни обиди и обидни квалификации по адрес на Топ Преса е фактът, че ние и Вие уважаеми читатели им развалихме схемата. А иначе добре я баха замислини. Как ли? Ами от днес въпросната обява за продажба на „лекувити камъни“ за 120 лева бройката от вчерашната новина днес е изтрита. Бесни са, семейство Земеделски! Защото Вие не останахте безучастни, коментирахте, споделихте и направихте новината да е една от най – четените ни вчера. Край на схемата! Едно зло по малко! Оставяме ви да се насладите на цветущите изрази на един лечител, който не се свени да си купи як жълт „Хамър“ с парите от надеждите и болките на хората. За него камък дали ще се намери, как мислите вие, уважаеми читатели? Вижте го само, как говори. По повод обвиненията че дават надежда на болни, които имат нужда от лекар и им губят времето по този начин болните умират той без съвест отговаря – в болниците не умират ли хора? Комантарите оставяме на Вас.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене