Цветан Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област

Цветан Цветанов проведе двудневно посещение във Великотърновска област. В рамките на вчерашния ден се срещна с представители в Свищов, Полски Тръмбеш и Павликени, а днес продължи обиколката си във Велико Търново, Горна Оряховица, Елена и Златарица.

Цветанов заяви, че ПП „Републиканци за България“ може да е водеща политическа сила на територията на област Велико Търново.

По думите му много от срещите, които е провел са с младежи и студенти, в чието лице вижда бъдещето и на които ще разчита в предстоящата предизборна кампания.

„Влизайки отново в политиката, съм готов да вложа всичките си сили, за да подкрепя всяка инициатива на хора, които милеят за развитието на Великотърновска област. Всички заедно трябва да насочим усилията си в посока развитието на инфраструктурата, изграждането на АМ „Хемус“ и към възможностите, които дават европейските проекти“, заяви Цветанов.

Той благодари на временно изпълняващия областен координатор за Велико Търново Николай Драков и сътрудника и IT специалист Иван Станев за свършената до момента работа.

Цветанов каза, че до дни ще бъде открит и офиса на Републиканци за България във Велико Търново.

По време на обиколката си се срещна и със студенти от града и проведе среща с приятелите си от Туристическото дружество „Незабравка“, които през последните години като народен представител подпомагаше за осъществяването на Националния поход „По стъпките на Ботевата чета“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене