Топ Преса праща на съд шефът на ИА“Автомобилна администрация“ заради СБА – Гоце Делчев! ДОКУМЕНТИ

Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София отива на съд, пратен от адвокатите на Топ Преса заради закононарушение – мълчалив отказ на ДАИ – Благоевград да предостави подробна информация, свързана с дейността и назначенията в СБА – Гоце Делчев. 

2300 лева съдебни разноски плюс допълнителни претенции, ще трябва да плати ИА“Автомобилна администрация“ – София на Топ Преса, заради мълчалив отказ на ДАИ – Благоевград да даде информация по въпроси зададени от медията ни във връзка с дейвността и управлението на СБА – Гоце Делчев. Публикуваме документ входиран при нас от дата 01.10- 2020 година, в който Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София ясно и категорично заповядва на ръководството на ДАИ – Благоевград да се срещне с наш представител и да седейства напълно за да получим отговорите относно законноста на прегледите на автомобили правени в СБА – Гоце Делчев, изправността на уредите, делата водени от СБА срещу ДАИ които са били над 80 броя и защо, актовете направени от ДАИ срещу СБА, кой и как назначи настоящата директорка и какъв е ценза и?

Следват подробни технически данни за проверка, случаи на граждани и пр. входирани като питане по ЗДОИ в кабинета на Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София с входящ номер : PD – 11-17 от 01.10.2020 година. Срокът който Рановски дава в заповедта си е тридесет календарни дни и както виждате очеизваждащо този срок е нарушен. Оказва се че шефът на ДАИ – Благоевград и директорката на СБА – Гоце Делчев са по големи началници от Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София. Толкова са си повярвали или провят нещо за да се чувстват недосегаеми от закона. 

Мислим че дадохме достатъчно време да се спази закона. След като не се спази отиват на съд, категорични са юристите на Топ Преса. Днес наш разследващ екип в подкрепата на още две национални медии, входирахме ново питане до Министерството на транспорта, Министерски съвет и Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София със същите въпроси, документи и сигнали с които разполагаме по силата на ЗДОИ.  Имаме достатъчно търпение, а и прокуратурата чака въпросните отговори. 

Шефката на СБА - Гоце Делчев Р.Дарева

Шефката на СБА – Гоце Делчев Р.Дарева

Действията на чиновниците на които ние плащаме заплатите с данъците си показват едно – на прав път сме. Успоредно с това шефката на СБА – Гоце Делчев, Р.Дарева мотивира цялата си рода да ни плюе и заклеймява, уплашена, че рано или късно ще стигнем до истината, която се крие с извършване на закононарушение, както е видно от документа който публикуваме. Припомняме че с нея имахме личен конфликт, заради факта, че не потулихме случая с мъжа и който беше разследван за сексуален толмоз над своя служителка. Тя ни притисна с договор за реклама, но истината е по силна от притискането и.

Ще следим зорко делото срещу Бойко Рановски изпълнителният директор на ИА“Автомобилна администрация“ – София и ще ви държим в течение. Следва продължение… 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене