ПТП -та в Благоевградско, има пострадали

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 23.01.2021 г. около 05:35 часа в с. Долно Драглище, лек автомобил „Опел Зафира“ с 57-годишен водач от с. Добърско, общ. Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в ляво от пътя и се блъска в частен дом.

С фрактура на ръката е пострадал 64-годишен мъж, пътуващ в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 24.01.2021 г. около 10:40 часа на бул. „Васил Левски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Мерцедес“ с 54-годишен водач от с. Изгрев е блъснал 65-годишна жена от гр. Благоевград, която е пресичала пътното платно и внезапно е променила посоката си на движение. Пострадалата е получила фрактура на коляното.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 25.01.2021 г. около 04:30 часа на АМ „Струма“ преди КГПП-Кулата, стадо биволи излезли на пътното платно и станали причина за настъпване на ПТП с материални щети с четири товарни автомобила. При инцидента няма пострадали хора. Загинали са четири бивола. Собственикът на животните е установен и му е съставен акт по ЗДвП.

По случая е образувано досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене