Лудост! Назначението на В.Кавазов за директор на „Паркинги и гаражи“ в община Благоевград било „Техническа грешка“. Общината се отказа от идеята за нови шефове на Пазара и на Синята зона, правомощията за това са на ОбС

„Местният парламент е принципал на общинските търговски дружества в Благоевград и той може да предлага и одобрява нови управители. Съветниците трябва да решат как да процедират с управлението на тези фирми, докато бъдат проведени конкурсите. Тази година изтичат договорите за управлението им и дотогова смятам, че е най-удачно да останат настоящите управители“. Така председателят на Общинския съвет в Благоевград Андон Тодоров коментира информацияята, че заместник-кметът Ясен Попвасилев е предложил нови управители на две дружества – на „Паркинги и гаражи“ и на „Пазари“ ЕООД.

Вчера стана ясно, че предложенията на Попвасилев са внесени до общинския съвет, но в края на работния ден те са оттеглени като „допусната техническа грешка“.

Предложените нови управители бяха Венцислав Кавазов да оглави дружеството „Паркинги и гаражи“, а Радой Радев да стане управител на „Пазари“ ЕООД.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене