Ясен Попвасилев предложи Венцислав Кавазов за управител на общинска фирма „Паркинги и гаражи“ Благоевград!

Лидерът на БЗНС Венцислав Кавазов става шеф на „Паркинги и гаражи“, така поне предвага временният кмет Ясен Попвасилев. .

Пред електронното издание той е потвърдил, че със заповед от днес поема управлението на общинската фирма, но според информация на Топ Преса става въпрос за предложение пред ОБС.

Радой Радев пък щял да става управител на дружеството „Пазари“.

Заповедите са подписани днес от заместник-кмета Ясен Попвасилев и са в сила до провеждане на конкурси за местата.

Венцислав Кавазов е лидер на БЗНС. Партията успя да вкара двама общински съветници в местния парламент, но самият той не успя да стане общински съветник.

Миналата година по това време Кавазов се появи на митинг в подкрепа на кмета Румен Томов. Повод за митинга бе след като съдът образува дело за предсрочно прекратяване правомощията на градоначалника.

„Не бива да допускаме заради една административна грешка Благоевград да прави нови избори. Кметът Румен Томов доказа, че е независим и не се страхува да разкрие всички злоупотреби, правени от бившата местна власт. Ние сме тук, за да го подкрепим и да му дадем шанс да работи спокойно, за да може в нашия град да започнат да се случват нещата, така, както всички очакваме“, заяви тогава лидерът на БЗНС в областния център – Венцислав Кавазов, който подчерта, че БЗНС също подкрепя Румен Томов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене