ВИДЕО! В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА – ИВАН ЩЕРЕВ от Г. Делчев: Някой за малко да ме отрови с моите животни!

С Топ Преса се свърза жителят на град Гоце Делчев – Иван Щерев. В подробна жалба до нас той описа един наистина скандален случай. 

Здравейте, Топ Преса. Притежавам малко стопанство в землището на гр. Гоце Делчев, местността „Сушица“ /„Пенковото“/, в близост до полигона на ПГ по МСС „П.К. Яворов“. То се състои от зеленчукова градина и две стопански постройки. Там отглеждам 30 кокошки, 1 петел и 2 малки кучета, които не са агресивни. Всеки ден посещавам стопанството си, за да храня животните в него.

На 14.01.2021 г., в четвъртък сутринта, отидох за пореден път до стопанството си. Установих, че двете кучета лежат на земята неподвижни. Бяха мъртви, като от устите и на двете излизаше пяна. Петелът беше полумъртъв, а кокошките едва се държаха на краката си. Веднага се върнах вкъщи и взех лекарства за кокошките. Започнах да ги лекувам още същия ден.

На мястото дойде и лицето Йордан Перков. Той живее в съседното ранчо и често си помагаме взаимно. Двамата с Перков видяхме мъртвите кучета и състоянието на петела и кокошките.

Вече 4-5 дни се боря за живота на кокошките ми. Не можах да спася петела.

Предполагам, че състоянието на животните ми е резултат на човешко действие. Считам, че животните ми са отровени. Използваната отрова вероятно е с много силно токсично действие, тъй като в резултат на допира ми с тях, аз самият получих затравяне.

Мъртвите животни все още се намират до стопанството ми. Топ Преса изпрати човек на място да ги заснеме. Всичко останало е във видеото!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене