Достойно признание за ученици от Първо ОУ в Гоце Делчев за призовите места в различните възрастови групи

За четвърта поредна година Спортен клуб по тенис на маса „Пирин-2017“, гр. Гоце Делчев награждава своите състезатели за постигнати високи резултати в тренировъчния процес, както и за отлично представяне при участие в състезанията, проведени през 2020г.

Гордостта за 2020-та година  са всички  ученици които заеха призови места в различните възрастови групи, и това са : Никола Дърпатов от 3“в“ клас спечели купа, златен медал и грамота в първа възрастова група. Ерен Нафузчи от 3“а“ клас- сребърен медал и грамота, Павел Самаров от 2“в“ клас – бронзов медал и грамота, Георги Бузов от 2“а „клас грамота за отлично представяне, Катерина Караиванова от 3“в „клас – грамота за отлично представяне, Адриан Славилов от 4“б“- сребърен медал, Рабиа Нафузчи от 1“а“ клас – грамота за отлично представяне, Христо Дарев от 6“а“ – сребърен медал и грамота и Илия Лукманов 6“а „клас – грамота за отлично представяне.

„Мили ученици, гордеем се с успехите Ви! Желаем Ви още много успехи в спорта и учението“ ги поздравиха с най- милите думи от ръководството на школото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене