Народният представител Стефан Апостолов: Премиерът остана много впечатлен от начина, по който изглежда Симитли!

По-рано днес, заедно с кмета на Общината Апостол Апостолов и кметове на кметствата ни, в Симитли имахме честта да посрещнем министър – председателя Бойко Борисов и здравния министър Костадин Ангелов.
Премиерът остана много впечатлен от начина, по който изглежда Симитли и от всичко, което сме успели да реализираме като проекти, благодарение на помощта на Правителството и посредством възможностите, които имаме за работа по европейски програми и проекти.
Показахме на министър – председателя обновения двор на СУ „Св. св. Кирил и Методий” – град Симитли, съществуващата индустриална зона, като и едно от най-модерните ни предприятия.
Заедно с кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и кметовете на малките населени места благодарихме на Борисов за помощта, която ни оказва!
Запознахме министър – председателя с нещата, по които работим и които смятаме да реализираме като проекти в най-кратки срокове, благодарение помощта на Правителството и възможностите, които ни предоставя Европейският съюз, а това са:
– да започнем цялостния ремонт на железния мост в Симитли, който ще бъде демонтиран, а на негово място ще се изгради модерно съоръжение, отговарящо на всички европейски изисквания;
– да започнем изграждането на втора Индустриална зона;
– да започнем въвеждането на мерки за енергийна ефективност в някои от населените места в Общината;
– да продължим с ремонта на улици в Симитли и селата;
– да продължим с изграждането на детски и спортни площадки;
– да изградим още 2 нови социални центъра.
Премиерът Бойко Борисов остана доволен от това, което видя и обеща – да продължи да помага на Община Симитли, защото резултати при нас са видими!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене