ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА: Майките на Мая скочиха срещу баба си (СНИМКА)

кандалите в лагера на малцината метежници нямат край. След като уличените в афера с Маджо хора на Христо Иванов от ДеБъ зарязаха Отровното трио, Мая, Радев и Гошо от „Боец“, а после последният се изпокара с всички и извади кирливите им ризи и връзки с Васил Божков и сие, сега и в лагера на Манолова настъпи същинска война.

Срещу нея ненадейно са се обърнали майките от „Системата ни убива“, на които лично провалената депутатка бабува преди години, за да издигат палатковите си лагери и да правят панаири из цяла София. Останалите в сдружението пет женици, начело с Вера Иванова, са обърнали тотално гръб на благодетелката си и вече не щат да са „майките на Мая“, както станаха известни и получиха достъп до ефира на опозиционни медии. Поводът според думите им е, че не искат да имат нищо общо с чичаците от Отровното трио, с което само преди дни Манолова се съюзи и дори подписа договор за общо яваване на изборите.

„Мили хора, не очаквайте от нас да подкрепим, която и да е политическа или гражданска формация на предстоящите парламентарни избори, имаща нещо общо с така нареченото „Отровно трио“. Компромиси няма да правим, позицията ни е принципна и датира от 2018 година. Запознатите знаят, че не е безпочвена“, мистериозно съобщават палаткажийките, без да разкриват каква е истинската причина. От думите им обаче прозира скандално задкулисие, което вероятно скоро сщо ще лъсне, както се случва с досегашните мръсни тайни на уличните метежници от всички агитки.

Припомняме, че още лятото стана ясна сглобката между Христо Иванов от ДеБъ и босът Младен Михалев-Маджо, за която той се изпусна във видео на живо, докато си шепнеше със свой авери и това мигом го лиши от подкрепата на останалите метежници.

После пък от ДеБъ решиха да напъдят Мая Манолова от къмпинга на „Орлов мост“, обвинявайки я, че е човек на Васил Божков, привърженичка на кабинета „Орешарски“ и близка на дупнишките мафиоти в изгнание братя Галеви.

Сетне скандална раздяла настъпи и между Гошо от „Боец“ и ДеБъ, които той обвини, че се правят на метежници, само за да се докопат отново до парламента, а после щели пак да се коалират с ГЕРБ и да забравят мантрите срещу Борисов, ако той им даде министерски постове, като в първия му кабинет.

Не след дълго Тъпото, както е по-известен видинчанинът Гошо, разкри кирливите ризи и на Отровното трио, като разказа как проваленият адвокат Хаджигенов го измамил, а също и, че чичаците били близки със задкулисието и знаели предварително кога ще бъде акцията срещу хората на Румен Радев в президентството, където прокуратурата търсеше улики за аферите в екипа му. От тях се отрече и протестърът Иво Дошев, заедно с аверите му от бившата „Протестна мрежа“, като за капак не спря да ги преследва и провокира, вадейки на показ и далаверите с даренията, които получават и не е ясно как се разходват.

Триото чичаци на свой ред реши тотално да отлъчи всички останали алчни за власт улични акционери от ДеБъ и сие и влязоха в кръгова отбрана, останали на площада само с агитката на Манолова, която включваше и жениците от „Системата ни убива“. Тази компания обаче се оказа толкова малобройна, че се наложи да спрат с уличните акции и да свият палатките, за да не се излагат с присъствието от по 10 души на вечер.

Сега разцеплението е вече тотално и щом и майките на Мая се отказват от баба си, пресните ортаци Манолова и Отровното трио са обречени да вземат на изборите има няма трийсетина гласа, при това ако за тях гласуват всичките им роднини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене