Брутално видео потресе всички в Югозапада! Боксьор спука от бой автотърговецът, свидетели: Уби го без малко!

Дупничанинът Костадин Станчев падна на земята безпомощн и в безсъзнание, брутално бит в центъра на Дупница, на ул. „Венелин“, пред дома си, пред очите на трети човек, гледащ дали ударите са достатъчно силни и още четерима други, които не са посмели да припарят.

Биячът, як мъж с физика на мутра, се оказал боксьорът от СК „Патрит“ в Дупница Красимир Сулев, който бил назначен за горски служител в ДГС- Дупница, съобщиха очевидци за 4vlast-bg.com

На видеозапис се вижда как нанася с нескрит садизъм удари, като е видно, че изпълнява наказателна акция. Започва със солидна серия юмруци в лицето, след което върху свития на земята нещастник, се стоварва неколкратно с тялото си, гази го. За финал побойникът буквално смазва лицето на клетника с крак, като не скрива, че това е и начин да го унижи и подчини. Садистичното наказание се изпълнява в около 17.00 часа, на изключително оживено място в центъра в Дупница. Това не е сценарий от филм, а действителен случай, разиграл се в район, в който се намират заведения, спирка на градския транспорт,  една от най-оживените улици в града.

Вцепенен от ужас, приятел на Станчев, Марио М, който е трябвало да получи акт за незаконен превоз на дърва с джипа на Станчев, е успял да направи видеозапис на побоя, който предостави на 4ВЛАСТ с желание да дъде строго осъден извършителят.

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Ще те убия, ще ви изтрепя цялото семейство.“ Докато Станчев го питал публично и директно: „Ти пари ли искаш за изгнили съчки, рекет ли ми правиш? Да не сме ти циганите?“ – казаха очевидци.

„Гнева на сулев пламна, защото отказахме да чу дадем документите на джипа, а той дойде да го конфискува, съсипан съм, не мога да говоря, не виждам, не знам дали жена ми Десислава е жива, той се завтече да я бие, убиждаше я цинично, 14 -годишната ни дъщеря си е била в стаята, точно под прозореца й ме помля, шокирана е от страх, жена ми ще я води на психолог. Беше нечовешко, аз съм ловец, качихме се в гората с марио да закараме царевица по хранилките на животни и напълнихме джипа с изгнили дръвца да варим ракия. Сулев, който ми се представя за приятел, на когот съм посочвал бракониери, ни спря и се заяде, каза, че ще ми вземе джипа, съвсем за нищо. Обадихме се на директора на горското в Дупница, той каза, че със Сулев не може да се справи. Повече не мога да говоря…“- каза Станчев. Той е настанен в частната болница в Дупница със счупена скула, хематоми и жестоки травми по главата, спукан от бой.

Замаян от ударите, той успял да набере 112 и на минутата дошли полицай от РУ- Дупница. Сулев бил арестуван за 24 часа.

„Чух полицайте да му казват: Погледни какво си направил, това възможно ли е. Потрес!- и му сложиха белезниците.“- каза пребитият. /4vlast-bg.com//

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене